Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα φάση της φετινής σεζόν!

Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα φάση της φετινής σεζόν!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 12:26

Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς ο Ολυμπιακός προχωρά για να μπει σε διαδικασία προετοιμασίας, για το 2ο μισό της σεζόν. Σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, η ομάδα του Πειραιά, η οποία προέρχεται από μία αγωνιστική κάμψη την οποία προσπαθεί να διορθώσει, έχει την ευκαιρία να δουλέψει εν μέσω… Δεκεμβρίου και να επιστρέψει στη δράση καλύτερος και με περισσότερη «χημεία» στην ομάδα του Την οποία θέλει να βγάλει στο γήπεδο. Και να τη συνδυάσει με νίκες, με ουσία στα αποτελέσματά του.

Η αντίστροφη μέτρηση… τελειώνει. Ελάχιστες ημέρες έμειναν μέχρι ο Ολυμπιακός να εκκινήσει την προετοιμασία του, για το 2ο μισό της σεζόν! Αναμένοντας την αποστολή του Μίτσελ, δεν αναμένουμε μεγάλες… εκπλήξεις. Είναι δεδομένο ότι ορισμένοι από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ, δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ισπανία. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι, οι οποίοι δεν αναμένεται να πάνε, μπορεί και να πάνε! Με τη μορφή έκπληξης.

Ας περιμένουμε λοιπόν και… φτάνει η ώρα. Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια νέα φάση της φετινής του σεζόν, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης