Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Ζούμε όσα οι άλλοι ονειρεύονται» (photo)

Καραπαπάς: «Ζούμε όσα οι άλλοι ονειρεύονται» (photo)
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 14:15

Δεν είναι μόνο ο Μαρσέλο και ο Χάμες. Δεν είναι μόνο οι δύο παγκόσμιοι ΑΣΤΕΡΕΣ που έχουν… πέραση στην Ισπανία και είναι ικανοί ακόμη και τώρα να… τρελάνουν τους οπαδούς της… Ρεάλ. Ναι, της Ρεάλ! Οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού για προετοιμασία και καθώς εκείνη ετοιμαζόταν για το φιλικό με τη Σταντάρ, βρήκαν ευκαιρία να… πάρουν λίγη από τη λάμψη των παγκόσμιων άσων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όχι, δεν είναι μόνο ο Μαρσέλο και ο Χάμες. Είναι και ο Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μεγάλη δόξα της Ρεάλ και πραγματικά παγκόσμιο μέγεθος, έχοντας εκπροσωπήσει αυτό το τεράστιο όνομα του ισπανικού, ευρωπαϊκού, παγκοσμίου ποδοσφαίρου, τραβάει ακόμη το ενδιαφέρον, ως η ζωντανή ιστορία της «βασίλισσας».

Δείτε τις ουρές που σχηματίστηκαν από τους φιλάθλους της Ρεάλ, εκεί όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά:

Διαβάστε επίσης

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι

Μίστερ, βγάλε το μπλοκάκι

Το τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης (16:00) μπορεί να δώσει πολλά, πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, στον Μίτσελ.