Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είχες πειστεί; Πείστηκες τώρα!

Δεν είχες πειστεί; Πείστηκες τώρα!
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 12:28

Ο Ολυμπιακός πέρασε ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Με το 4-1 αυτό, επί του Ατρόμητου (πρέπει να χάσει 4-0 στη ρεβάνς…) ο Ολυμπιακός τσέκαρε το εισιτήριο για τους «8» και περιμένει πλέον (πιθανώς) τον Άρη. Μετράει κέρδη, μετράει λάθη και μελετά τις ατέλειές του. Και πανηγυρίζει για την επίσημη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη. Μια επιστροφή, η οποία ήταν τουλάχιστον εξαιρετική.

Ο Έλληνας άσος κινήθηκε σε υψηλά στάνταρ. Κινήθηκε σε στάνταρ στα οποία μας έχει δείξει ότι μπορεί και ξέρει να κινείται. Στα στάνταρ τα οποία εκείνος έθεσε, όταν οδηγούσε τον Ολυμπιακό από μεγάλη νίκη, σε μεγάλη νίκη, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ήταν μόλις πριν από ελάχιστα χρόνια… Και τώρα, παρά τις ατυχίες του, ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ… Δεν είχες πειστεί; Πείστηκες τώρα! Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ. Εδώ. Δεν χωράει αμφιβολία.

Ο Μίτσελ πίστεψε σε εκείνον. Του έδωσε χρόνο, δείχνοντάς του ότι όταν είναι όπως πρέπει, ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ. Μπορεί όχι βασικός, μπορεί όχι 90λεπτο, αλλά ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ και θα οδηγεί τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι ο Ισπανός ψάχνει τον τρόπο να χωρέσει στην ενδεκάδα τον Φορτούνη και τον Χάμες, δείχνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει ακόμη πιο επιθετικός, πιο φαντεζί και πιο δημιουργικός. Αλλά και πιο αποτελεσματικός.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης