Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αβραάμ, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα… (photos)

Αβραάμ, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα… (photos)
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 11:52

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έδεσε το όνομά του με τον Ολυμπιακό. Έδεσε την ποδοσφαιρική του καριέρα, με τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως να ξεχνά ποτέ όσα κατάφερε, φορώντας τη φανέλα της. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα μπορούσε να είναι άλλος ένας κεντρικός αμυντικός. Ένας καλός ποδοσφαιριστής, ένας καλός στόπερ, ένας πρωταθλητής…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά είναι πολλά περισσότερα από αυτό… Πιστός στρατιώτης, εξαιρετικός άνθρωπος, ένας από εμάς… Για πάντα Ολυμπιακός.

«Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Για εμάς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι θα φύγουμε από το χορτάρι αλλά για όλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιπάλους που είχα σε αυτή την καριέρα που με έκαναν πιο δυνατό. Τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που συνεργάστηκα σε κάθε ομάδα και σε όλα τα πόστα. Όλοι μαζί με έκαναν πιο δυνατό κάθε μέρα. Και φυσικά τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που σε όσες θάλασσες κι αν βρέθηκα για μένα ήταν πάντα το Λιμάνι μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μαρινάκη που με κάνει πάντα να αισθάνομαι την ομάδα μου σαν οικογένεια, όπως επίσης και όλο τον υπέροχο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την αγάπη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, αφού ευχηθώ σε όλους υγεία και χαρά, να ευχαριστήσω τη δική μου οικογένεια, για την υπομονή, τις θυσίες και την αγωνία. Το ταξίδι συνεχίζεται…»,
έγραψε στο Instagram ο πιστός στρατιώτης Αβραάμ…

Δείτε:

Διαβάστε επίσης