Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπουδαίο μήνυμα από Γαβαλά: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη από όλες»! (photos)

Σπουδαίο μήνυμα από Γαβαλά: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη από όλες»! (photos)
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 22:55

Ένα δυνατό μήνυμα για τις δράσεις του Ολυμπιακού έξω από το ποδόσφαιρο, δηλαδή με την προσφορά στην κοινωνία, έστειλε ο Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Εταιρικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δείτε και θα καταλάβετε: «Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είναι ημέρες βουβές. Φεύγουν οι μυρωδιές των Χριστουγέννων, που είναι μυρωδιές της παιδικής μας ηλικίας και ετοιμαζόμαστε σιωπηλοί για τον απολογισμό της χρονιάς.

Τις ημέρες που προηγήθηκαν προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Είναι τέτοιο το πνεύμα των ημέρων που το επιτάσσει. Όμως, το θέμα είναι να τιμάμε τα Χριστούγεννα στην καρδιά μας, προσπαθώντας να τα κρατήσουμε εκεί για ολόκληρο το χρόνο, όπως είχε γράψει ο Κάρολος Ντίκενς.

Δυστυχώς, ο Όλιβερ Τουίστ δεν βρίσκεται μόνο στις σελίδες του Ντίκενς. Ανάγκες πολλές υπάρχουν διαρκώς. Ως κοινωνία δεν πρόκειται να λύσουμε τα προβλήματα στο σύνολό τους. Αλλά η επίλυση κάποιων εξ’ αυτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, πρέπει να γίνει σκοπός ζωής.

Στον Ολυμπιακό, τις ημέρες του Δεκεμβρίου που προηγήθηκαν, βιώσαμε πολλές και διαφορετικές στιγμές, γεμάτες έντονα συναισθήματα. Αντικρύσαμε τα μάτια του συνανθρώπου μας που αναζητάει ένα ζεστό πιάτο φαΐ και περιμένει καρτερικά στην ουρά για τρόφιμα.

Είδαμε τα μάτια του παιδιού που δίνει μάχη ζωής, ψάχνοντας αποκούμπι για να αντλήσει δύναμη και να νικήσει. Στα μάτια μου είναι μη διαχειρίσιμη κατάσταση κάθε σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένα παιδί. Αλλά εκείνα μας δίνουν τελικά τη δύναμη για να σταθούμε δίπλα στον αγώνα τους. Ακούσαμε και το παιδί που χαίρει άκρας υγείας, αλλά περιμένει καρτερικά ένα παιχνίδι για να αποκτήσει τις δικές του παιδικές αναμνήσεις.

Ο πρωταθλητισμός στο ανώτατο επίπεδο, δεν περιορίζεται στην αγωνιστική δραστηριότητα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Τη ζωή την κερδίζεις από αυτά που δίνεις. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη από όλες.

Χρόνια πολλά!».

Διαβάστε επίσης