Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παντού είναι Πειραιάς! Ουρές στον Βόλο για ένα εισιτήριο! (photos)

Παντού είναι Πειραιάς! Ουρές στον Βόλο για ένα εισιτήριο! (photos)
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 12:36

Ο Ολυμπιακός είναι ευλογημένος να έχει στο πλευρό του τους καλύτερους φιλάθλους στον πλανήτη! Και η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού, για το ματς με τον Βόλο, την Κυριακή το απόγευμα (16:00) στο Πανθεσσαλικό, είναι τεράστια! Σε τέτοιο βαθμό, ώστε… Οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν και τον Βόλο… Πειραιά! Ουρές έξω από το ξενοδοχείο όπου διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το πλήθος κόσμου που βρέθηκε πολύ πριν από τις 12:00 έξω από το ξενοδοχείο, οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο να ξεκινήσουν νωρίτερα τη διάθεση των εισιτηρίων προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία. Για να καταλάβει κανείς τη… δίψα του κόσμου για το πρωτάθλημα! Για όλους αυτούς που μας λένε… χορτασμένους από τίτλους!

Από το Volos Palace η διάθεση θα συνεχιστεί σήμερα Σάββατο μέχρι τις 21:00 και την Κυριακή (8/1) από 09:00 έως 13:30, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παράλληλα η διάθεση των εισιτηρίων που έχουν απομείνει πραγματοποιείται σήμερα (7/1) από 10:00 έως 18:00 από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε φωτογραφίες…

Διαβάστε επίσης