Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νταμπό: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»

Νταμπό: «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 13:51

Ο Άρης μπορεί να σέβεται ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως οφείλουν άπαντες να κάνουν, αλλά έρχεται στο Καραϊσκάκη για να τον νικήσει. Απλά τα πράγματα και τίποτα παραπέρα δεν υπάρχει… Αυτό επεσήμανε και ο Νταμπό, μιλώντας για το αποψινό παιχνίδι. «Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων. Έτσι πρέπει. Τον πρωταθλητή πρέπει ΟΛΟΙ να τον σέβονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Άρη, ενόψει του ματς στο Καραϊσκάκη: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάζουμε τη δική μας δουλειά. Θα πάμε στην έδρα του αντιπάλου μας να διεκδικήσουμε το στόχο μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί στοιχίζουν».

Για την πίεση που ασκεί ο Ολυμπιακός: «Πράγματι, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ασκεί πίεση. Είναι μια ομάδα που παίζει με ένταση. Το σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια ένταση. Επίσης, να βγάλουμε τα δικά μας ποιοτικά χαρακτηριστικά στο γήπεδο. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατοχή της μπάλας. Είναι σημεία, που θα κρίνει αυτό το παιχνίδι. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην κατοχή, έχουμε δείξει ότι αυτό το στοιχείο το έχουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι θα το δείξουμε και κόντρα στον Ολυμπιακό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης