Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τότε η ρεβάνς με τον Άρη

Τότε η ρεβάνς με τον Άρη
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 - 13:20

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει κεφάλι στην υπόθεση «πρόκριση», στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Απέναντι στον Άρη, νίκησε 1-0 στο Καραϊσκάκη και τώρα, λίγες ημέρες μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, για τη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός θα πάει στο Χαριλάου, για να τελειώσει τη δουλειά. Αυτό θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη. Συγκεκριμένα στις 19:30.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τα ματς-ρεβάνς των «8» και φυσικά σε αυτά περιλαμβάνεται και η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Δείτε λεπτομέρειες για το προσεχές παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς και όλο το πρόγραμμα των αγώνων των «8».

Αναλυτικά:

Η ρεβάνς Άρης-Ολυμπιακός (0-1) θα γίνει την Τετάρτη στις 19:30, ενώ αυτή του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (0-2) θα γίνει την Πέμπτη την ίδια ώρα (19:30). Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (0-3) θα τεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη στις 17:30, ενώ την Πέμπτη την ίδια ώρα θα παίξουν Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου (2-1).

Διαβάστε επίσης

Μεταγραφές για τώρα και για τα πλέι οφ

Μεταγραφές για τώρα και για τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός θα το πάει μέχρι τέλους στην εφετινή Σούπερ Λιγκ. Οι παίκτες που έρχονται ή/και θα έρθουν πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν στο φινάλε της σεζόν.

Δεκάρια και εξτρέμ

Δεκάρια και εξτρέμ

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται αρκετά προς τα άκρα, στα τελευταία ματς. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ενόψει Ατρομήτου.