Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «πονοκέφαλοι» του Μίτσελ...

Οι «πονοκέφαλοι» του Μίτσελ...
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 11:34

Μετά την ισοπαλία (1-1) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο (1-1), στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή τους στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη, την Τετάρτη (25/1) στη Θεσσαλονίκη. Στη ρεβάνς με τους «κίτρινους» στο «Κλ. Βικελίδης», ο Θρύλος θέλει να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα (1-0) του πρώτου προημιτελικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη φάση των «4» του θεσμού, ωστόσο αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Πιο αναλυτικά, ο Χάμες Ροντρίγκες δεν συμμετείχε στη χθεσινή (23/1) προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη, όπως και οι Παϊτίμ Κασάμι (τέθηκε νοκ-άουτ) και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Να σημειωθεί, ότι για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τους «κίτρινους» στη Θεσσαλονίκη, δεν υπολογίζονται από τον προπονητή των Πειραιωτών ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Μαρσέλο (επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι του στην Ισπανία, για χάρη του γιου του και της Ρεάλ).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης