Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν την Εθνική από το Καραϊσκάκη και για άλλους γίνονται… χαλί!

Πήραν την Εθνική από το Καραϊσκάκη και για άλλους γίνονται… χαλί!
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 10:58

Κομμάτι της εχθρικής αντιμετώπισης της ΕΠΟ προς τον Ολυμπιακό, όλα αυτά τα χρόνια της «εξυγίανσης», ήταν/είναι και ο τρόπος με τον οποίο οι δυνάμεις των «εξυγιαντών» έχουν χειριστεί το θέμα Εθνική Ελλάδας και γήπεδο Καραϊσκάκη. Η προπαγάνδα πήγε… σύννεφο. Το γήπεδο του Ολυμπιακού, το ομορφότερο, σύγχρονο και λειτουργικό στα υψηλότερα στάνταρ της UEFA, γήπεδο του Ολυμπιακού (επί χρόνια η ομάδα του Πειραιά παίζει εκεί Champions League με απόλυτη επιτυχία) δεν… έκανε για την «εξυγίανση», η οποία έκανε την Εθνική Ελλάδας… περιφερόμενη, μόνο και μόνο για μην παίζει εκείνη στο «γήπεδο του Ολυμπιακού».

Δεν… τρελάθηκε ξαφνικά ο Ολυμπιακός και ανακίνησε θέμα ευρωπαϊκού τελικού για το Καραϊσκάκη. Όλη η αντιμετώπιση της ΕΠΟ ήταν ανέκαθεν εχθρική. Πήραν την Εθνική από το Καραϊσκάκη και για άλλους γίνονται… χαλί! Έτρεξε και τρέχει, εδώ και λίγο καιρό, η ομοσπονδία και κάνει ότι μπορεί για να πάρει το «νεότευκτο γήπεδο» έναν ευρωπαϊκό τελικό. Τόσα χρόνια δεν έκανε όμως την παραμικρή ενέργεια, αντιστοίχως, για «το γήπεδο του Ολυμπιακού». Ίσα-ίσα υιοθέτησε την αισχρή προπαγάνδα του βόθρου και των συν αυτώ, εις βάρος του γηπέδου Καραϊσκάκη, παίρνοντας την Εθνική από εκεί…

Είπαμε. Δεν… τρελάθηκε ξαφνικά ο Ολυμπιακός, στέλνοντας αυτή την επιστολή στην ΕΠΟ. Το θέμα είναι βαθύτερο και πάει πιο πίσω, ακουμπώντας όλη την εχθρική συμπεριφορά της ομοσπονδίας, προς τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, βάσει κόσμου, τίτλων, δυναμικής και ιστορίας στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Άλλοι «μάχες», άλλοι «βόλτα»

Εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Άρη, θα βρει την ΑΕΚ και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα του «επενδυτή» θα έχει φτάσει στους «4» είναι… προκλητικά εύκολος.