Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σύγκριση «συντρίβει» τον Μπένετ

Η σύγκριση «συντρίβει» τον Μπένετ
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 22:24
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Καμία σχέση το επίπεδο των ξένων διαιτητών που φέρνει ο Μπένετ με αυτό του Κλάτενμπεργκ. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ... συντρίβει τον τωρινό. Ο Μπένετ δεν μπορεί να φέρει διαιτητή από προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα ούτε από την ελίτ ούτε από την πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία από Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία.

Ισως ο Μπένετ να μη θέλει, ή να θέλει διαιτητές που να ακούνε καλά! Φταίει ότι φώναξε η ΑΕΚ που δεν θέλει διαιτητές που έφερνε ο Κλάτενμπεργκ; Δεν έχει δημόσιες σχέσεις; Μέχρι τώρα ορίζει ρέφερι μόνο από το κάτω ράφι του πίνακα της ΟΥΕΦΑ, όπως και από το κάτω ράφι του πίνακα των ελίτ. Πιο συγκεκριμένα, πλην του ελίτ Σλοβάκου Κρούζλιακ που σφύριξε το ματς της Κυριακής (5/2) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0, έφερε τον Σλοβένο Βίντσιτς για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 και τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ για τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ τον δυο ομάδων (Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3). Για τον Κουλμπάκοφ είχε αντιδράσει ο Παναθηναϊκός, λόγω καταγωγής.

Επί Κλάτενμπεργκ σφύριξαν στη Σούπερ Λίγκα κορυφαία ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας. Πιο συγκεκριμένα ήρθαν ο Γερμανός Μπριχ, ο Ισπανός Λαόθ, οι Ολλανδοί Κάιπερς και Μακέλι, οι οποίοι είναι «τρανταχτά» ονόματα της ελίτ κατηγορίας. Επίσης, ήρθαν κι άλλοι ρέφερι της ελίτ όπως ο Γερμανός, ο Ισπανός Ντελ Θέρο Γκράντε, ο Γάλλος Μπαστιέν, ο Σλοβένος Βίντσιτς, ο Πορτογάλος Ντίας, ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ, Σέρβος Γιοβάνοβιτς...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης