Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα για Χάμες και Χουάνγκ...

Τα δεδομένα για Χάμες και Χουάνγκ...
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023 - 22:52

Μετά τις… μεζούρες στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί «φρέσκια» και ξεκούραστη τον Ολυμπιακό στην «Οπαπαρίνα», την Πέμπτη (9/2), για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Ο Θρύλος, ωστόσο, στην πρώτη «μάχη» των «4» του θεσμού, θα «κατέβει» στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» καταπονημένος και με αγωνιστικά προβλήματα, όμως θα «παλέψει» κόντρα σε όλους και σε όλα.

Στο χθεσινό (5/2) ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν μόνο δύο βαθμούς, αλλά αποκόμισαν και δύο προβλήματα τραυματισμού.

Ο Ινμπόμ Χουάνγκ, μετά από ένα σφοδρό χτύπημα πάνω από το γόνατο, κούτσαινε σήμερα (6/2) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και πέρασε αρκετές ώρες στο θεραπευτήριο, προκαλώντας «πονοκέφαλο» στον προπονητή των Πειραιωτών, Μίτσελ.

Από την άλλη, στην ομάδα του Πειραιά περιμένουν να δουν αύριο (7/2) και μεθαύριο (8/2) την κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες, ώστε να βγάλουν καθαρά συμπεράσματα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης