Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «σκάνδαλο της μεζούρας» στη Super League! (video)

Το «σκάνδαλο της μεζούρας» στη Super League! (video)
Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 00:18

Η πρωτόγνωρη εξέλιξη στη Super League, με την αναβολή του Ατρόμητος-ΑΕΚ, είχε συνέχεια και σε επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς ανάρτηση της Ένωσης στα social media πυροδότησε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

Το σκάνδαλο της… μεζούρας συνεχίζεται. Η πρωτοφανής απόφαση της ΑΕΚ να προσπαθήσει να κερδίσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι αποκαλύψεις για την ωμή παραδοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Γιώργο Σπανό πως θέλει τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα, αλλά και οι σφοδρές αντιδράσεις, προκάλεσαν ένα ακόμη επικοινωνιακό ολίσθημα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ, με ανάρτησή της στα social media, υπό τη μορφή δεκαλόγου, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έβαλλε κατά πάντων, επενδύοντας στη ρητορική πως είναι το θύμα, ειρωνεύτηκε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

Ο Ατρόμητος σήκωσε το γάντι και απάντησε άμεσα.

«Είναι ψέμα το ότι η ΑΕΚ θα περίμενε όσο χρειαζόταν για να αποκατασταθεί το ‘όποιο’ πρόβλημα υπήρχε με τη μία εστία, καθώς οι κραυγές και οι πιέσεις προς τον διαιτητή, Βαγγέλη Μανούχο, με παραινέσεις του τύπου ‘τελείωσε’ έγιναν μπροστά σε μάρτυρες και κάμερες και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμφισβητηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Οργή και στον Παναθηναϊκό για τη διαρροή της Ένωσης, που αφορούσε την κροτίδα στον Μπρινιόλι, με τους «πράσινους» να απαντούν σε υψηλούς τόνους.

«Είναι φανερό ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ψεύδεται ασυστόλως, προκειμένου να καλύψει τους ύπουλους τρόπους που χρησιμοποιεί, ώστε να κερδίσει στα χαρτιά έναν αγώνα, αποδεικνύοντας πόσο υποκριτικές ήταν οι μέχρι πρότινος ηθικολογικές διακηρύξεις της για να κερδίζονται οι αγώνες μόνο στο γήπεδο», σημείωσε με ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θέση για τις τραγελαφικές εικόνες με τις… μεζούρες, πήρε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με μια φωτογραφία που δείχνει την προχειρότητα των μετρήσεων, επισημαίνοντας ότι «ντράπηκε και η ντροπή».

Στον Ολυμπιακό, αφήνουν πίσω τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επικεντρώνοντας στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Πέμπτη, ενώ ανακοίνωσαν πως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 θα τελεστεί στον χώρο του μνημείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» το μνημόσυνο των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης