Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξέσπασε!

Ξέσπασε!
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 22:51

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ! Μη σταματάς! Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σταματάει! Πέντε; Πέντε! Έξι; Έξι! Όσα μπορεί παραπάνω… Ο Ολυμπιακός «σκόρπισε» τον Παναιτωλικό με 6-1 και έβγαλε αντίδραση, μετά την άσχημη βραδιά στο Κύπελλο! Σκόραραν Μπακαμπού, Σωκράτης, Χάμες Χ2, Κανός και Βαλμπουενά! Κόντρα στον αντιαθλητικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, ο Θρύλος απάντησε με γκολ!

Το πρώτο μέρος

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε πολύ νωρίς να βρει το προβάδισμα. Το οποίο ήθελε για να αυξήσει άμεσα τις πιθανότητες νίκης του. Η ομάδα του Πειραιά άρχισε από τα πρώτα λεπτά να πιέζει, μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Σιντρίκ Μπακαμπού στο 9’ και έδειξε ότι δεν θα σταματούσε, αν δεν ένιωθε ότι… «καθάρισε» το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο του γκολ δείχνει σημάδια… χαλάρωσης, κόντρα στον Παναιτωλικό συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει περισσότερα γκολ. Κατάφερε, μάλιστα, πριν το ημίχρονο, να βρει και νέο γκολ και να αυξήσει το προβάδισμά του, με τον Παπασταθόπουλο, στο φινάλε των 45’.

Δίχως να φορτσάρει ιδιαιτέρως η ομάδα του Μίτσελ, αλλά κάνοντας το παιχνίδι της και επιβάλλοντας τον ρυθμό της, κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με τον άνετο 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο

Χωρίς αλλαγή μπήκε στο 2ο μέρος ο Θρύλος. Με την αρχική του 11άδα. Αλλά το ματς έδειξε να… στραβώνει, με το «καλησπέρα» στην επανάληψη. Ο Παναιτωλικός άμεσα μείωσε σε 2-1, με τον Καρέλη (50’) και ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια… νωθρότητας. Ο Μίτσελ σήκωσε Μπα, Ελ Αραμπί, Κανός, Βαλμπουενά. Σκεφτόταν άμεσα αλλαγές… Δεν άργησε να τις κάνει, η μία αναγκαστική. Κανός και Μπα μπήκαν αντί Γκάρι και του τραυματία Ρέτσου, αντιστοίχως.

Άμεση ήταν η απάντηση του Θρύλου, στην αντίδραση του Παναιτωλικού! Ο Χάμες βρήκε δίχτυα (το έψαχνε το γκολ) και με κεφαλιά στο 61’ αύξησε εκ νέου το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, στο ματς. Ο Παναιτωλικός έδειξε ξανά ότι είναι σκληρό καρύδι και ήθελε να βάλει και άλλη δυσκολία στον Θρύλο…

Αλλά ο Θρύλος είχε Κανός! Ο Ισπανός επέστρεψε στη δράση ΜΕ ΓΚΟΛ! Και συγκίνησε… Σκόραρε και το αφιέρωσε στη μνήμη της μητέρας του, ενώ αμέσως μετά ήρθε και το 5-1, από τον Χάμες! Κερδισμένο πέναλτι από τον Κανός και ο παγκόσμιος Κολομβιανός το έκανε γκολ, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου, στη νίκη του Θρύλου… Πολύ συχνά οι του Παναιτωλικού κατέφευγαν σε σκληρά, αντιαθλητικά μαρκαρίσματα… Ο Ολυμπιακός… απάντησε ΜΕ ΓΚΟΛ! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ματιέ Βαλμπουενά! Σκόραρε στο φινάλε και το έκανε… ακόμα πιο γλυκό.

Το παιχνίδι καρέ-καρέ

7' Σουτ ο Φορτούνης μέσα από την περιοχή. Η μπάλα λίγο άουτ.

9' ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Μπακαμπού ανοίγει το σκορ, με ασίστ Ρόντινεϊ! Με πλασέ στην κίνηση, η εκτέλεση του έμπειρου φορ, έπειτα από σέντρα από τα δεξιά!

25' Σουτάρα του Χάμες από τα όρια της περιοχής και δεξιά, η μπάλα άουτ!
45' ΓΚΟΟΟΟΛ! Το κάρφωσε ο Σωκράτης, με κεφαλιά, από φάουλ του Φορτούνη!

50' Μειώνει ο Παναιτωλικός σε 2-1 χάρη στον Νίκο Καρέλη. Γύρισμα του Κολοβού από αριστερά και εύκολο τελείωμα του επιθετικού του Παναιτωλικού.

59' Σέντρα του Χάμες, πλασέ με το αριστερό από τον Φορτούνη με την μπάλα να βρίσκει αποδέκτη τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

61' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο εξαιρετικός Χάμες σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κώστα Φορτούνη!

67' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Παρθενικό γκολ του Κανός, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και 4-1 για τον Θρύλο. Ασίστ ο Χάμες!

75' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! Ο Κολομβιανός παικταράς εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Κανος, γράφει το 5-1 και πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του τέρμα.

90’ ΓΚΟΟΟΛ! Και ο Βαλμπουενά στον πίνακα των σκόρερ, με σουτ από τα όρια της περιοχής!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57’ Μπα), Ραμόν - Εμβιλά, Χουάνγκ (77’ Κασάμι) - Γκάρι Ροντρίγκες (57’ Κανός), Φορτούνης (78’ Ελ Αραμπί), Χάμες (77’ Βαλμπουενά) – Μπακαμπού.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Κοντογιάννης – Λιάβας (69’ Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης (69’ Μάρτενσον) - Ντίας, Μλάντεν, Κολοβός (83’ Μπουζούκης) - Ντουάρτε, Μόρσεϊ (78’ Νταγκό), Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης