Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Bαλμπουενά: «Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»

Bαλμπουενά: «Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά»
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 23:49

Με την εικόνα που παρουσίασε απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι ΕΔΩ και μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Το ίδιο γνωρίζει πολύ καλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος μετά τη νίκη του Θρύλου με 6-1 επί των Αγρινιωτών και το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε, δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να συνεχίσουν έτσι.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE ο Γάλλος δήλωσε:

«Πραγματικά είμαι ευτυχισμένος. Είναι σημαντικό για την ομάδα. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που βάλαμε τόσα γκολ. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθησή μας μετά το τελευταίο αποτέλεσμα που είχαμε. Είμαστε χαρούμενοι κι εγώ που βοήθησα την ομάδα μου και μοιράζομαι αυτή τη χαρά με την οικογένειά μου που βρίσκεται εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν ήταν θυμωμένοι μετά το ματς με την ΑΕΚ: «Ήμασταν θυμωμένοι και έπρεπε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο. Βάλαμε πολλά γκολ μπροστά στον κόσμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ήταν ένα τέλειο ματς, αλλά τα πολλά γκολ βοηθούν τον εαυτό μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά δεν είμαστε και τόσο μακριά από την κορυφή. Μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το τι χρειάζεται παραπάνω ο Ολυμπιακός: «Αρχικά είναι νωρίς να μιλάμε για το τι θα συμβεί στο τέλος. Εχουμε πολλά ματς. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και έζησε πολλές επιτυχίες. Είναι μία δύσκολη χρονιά φ έτος, εμείς υατό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε για να καλύψουμε τα κενά που έχουμε επιτρέψει. Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε σε όλα τα ματς.

Προσπαθούμε πολύ παρά τις δυσκολίες της χρονιάς. Αυτό πρέπει να κάνουμε, να παίρνουμε ένα-ένα τα ματς. Τίποτα δεν έχει κριθεί και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Διαβάστε επίσης