Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτα» την «εξυγίανση»!

«Πάτα» την «εξυγίανση»!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 10:19

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Θρύλο. Επιστροφή σε ρυθμό Stoiximan Super League και απέναντι σε μια ομάδα, την οποία παραδοσιακά νικά άνετα, θέλει να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Αλλά να φύγει από το γήπεδό της νικητής! Στη Λαμία για το «διπλό» ο Ολυμπιακός, κόντρα σε αντιπάλους και… Κατοίκους! Σέντρα στις 16:00. Στόχος των Πειραιωτών είναι να σπάσουν άλλο ένα «μπλόκο», το οποίο η «εξυγίανση» δείχνει να του έχει ετοιμάσει. Ένα «μπλόκο» από αυτά τα οποία ξέρουν να στήνουν οι «απέναντι» στον Θρύλο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Μίτσελ φρεσκάρει την ομάδα του με μέτρο. Δεν αναμένουμε πολλές αλλαγές στην 11άδα, αλλά δεδομένα θα υπάρξουν ορισμένες. Με τον Κανός να διεκδικεί θέσει στο αρχικό σχήμα, όπως και τον Ραμόν, ο Θρύλος αναμένεται να προσπαθήσει να δώσει πλάτος στο παιχνίδι του. Πιθανό να δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος επίσης προορίζεται για τα άκρα. Ο Ολυμπιακός έχει πλέον την άνεση να ανοίγει το παιχνίδι του και να δημιουργεί περισσότερο από εκεί, με την προσθήκη των νέων εξτρέμ.

Χωρίς τον κόσμο του στο γήπεδο, αφού η Λαμία… αντιστάθηκε, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να «πατήσει» την «εξυγίανση» και να προχωρήσει ακάθεκτος, προς την κορυφή ξανά.

Διαβάστε επίσης