Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέναλτι-σκάνδαλο από Φωτιά και Σιδηρόπουλο υπέρ του Παναθηναϊκού

Πέναλτι-σκάνδαλο από Φωτιά και Σιδηρόπουλο υπέρ του Παναθηναϊκού
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 18:49

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν ο διαιτητής Φωτιάς (Πέλλας) και ο VAR Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) στο ματς Παναθηναϊκός-Βόλος. Ο πρώτος φαντάστηκε πέναλτι του Σιέλη στον Παλάσιος στο 67’ και ο Σιδηρόπουλος το επιβεβαίωσε. Ετσι ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με ανύπαρκτο πέναλτι!

Αυτό ήταν το όγδοο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού την τρέχουσα σεζόν! Το σημερινό είναι η αποθέωση της αστειότητας. Ο Παλάσιος βρέθηκε στο έδαφος αφού κοντραρίστηκε σώμα με σώμα με τον αντίπαλό του. Επίσης, ο Σιέλης έχει βρει και τη μπάλα, ενώ ο Παλάσιος έχει αρχίσει να πέσει με το πού τον πλησιάζει! Η φάση βγάζει πολύ γέλιο. Φαίνεται πως έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού που ζήτησε πέναλτι στο 40’!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Σιδηρόπουλος ως VAR, φέτος, έδωσε ένα ακόμη αστείο πέναλτι στον Παναθηναϊκό που επίσης ήταν για γέλοια:

7η αγωνιστική ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος VAR: Σιδηρόπουλος

Το πιο γελοίο πέναλτι δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με παρέμβαση του Σιδηρόπουλου (= VAR) στον διαιτητή Παπαδόπουλο στο 76’. Αρχικά, ο Παπαδόπουλος έδωσε σωστά επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος τον κάλεσε στην οθόνη για να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, ο Αϊτόρ είναι αυτός που έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω. Αν ο Τζουκάνοβιτς δεν είχε δει κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση δεν θα είχε αποβληθεί μετά από λίγα λεπτά.

Διαβάστε επίσης