Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραπαπάς έβγαλε στη φόρα τα διαιτητικά «εγκλήματα» στη Λεωφόρο (photos)

Ο Καραπαπάς έβγαλε στη φόρα τα διαιτητικά «εγκλήματα» στη Λεωφόρο (photos)
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 20:33

Πυρ και μανία είναι ο Κώστας Καραπαπάς με τη διαιτησία των Φωτιά, Σιδηρόπουλου, οι οποίοι έστρωσαν πράσινο χαλί και ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Βόλο. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στα social media ξεγύμνωσε τον ρέφερι του αγώνα, τον Φωτιά (Πέλλας), όπως και τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) που ήταν στο VAR. Θυμίζουμε ότι ο Φωτιάς στο 50’ απέβαλε τον Σι και στο 67’ καταλογίστηκε πέναλτι-φάντασμα σε διπλή «βουτιά» του Παλάσιος, ενώ ο Σιδηρόπουλος δεν τον κάλεσε στο VAR.

Στην ανάρτησή του για τα διαιτητικά «εγκλήματα» ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε:

«Φωτιάς και Σιδηρόπουλος εκτός του ότι άφησαν τον Βόλο με 10 για ένα ημίχρονο (τι πιο σύνηθες θα μου πείτε για αντιπάλους των πράσινων φέτος) έδωσαν και το απαραίτητο ανύπαρκτο πέναλτι (τι πιο σύνηθες θα μου πείτε για παιχνίδι των πράσινων φέτος) για να τελειώσει το παιχνίδι».

Ακολούθησε μια ακόμη για την κάλυψη του αγώνα: «Επίσης επειδή μπαίνουμε σε κρίσιμη καμπή και τα νεύρα μας τσιτώνουν εύκολα και είμαστε και κρίσιμη ηλικία ας πει κάποιος στους περιγραφείς/”δημοσιογράφους” ότι δεν μπορεί να εύχονται on air να βάλει γκολ η ομάδα τους…. Άιντε γιατί πολλά σας έχω μαζέψει και θα το ανοίξω…».

Διαβάστε επίσης