Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O Λουτσέσκου ξεβράκωσε το σύστημα της ΑΕΚ!

O Λουτσέσκου ξεβράκωσε το σύστημα της ΑΕΚ!
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 23:28

Τι και αν νίκησε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τι και αν στο τέλος το κλίμα ήταν πανηγυρικό στην Θεσσαλονίκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε όσα ντρέπονται να πούνε οι αντικειμενικοί... όσα γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Μετά την αναμέτρηση ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν μπορεί να χαρεί την επιτυχία της ομάδας του, διότι η Ένωση ασκούσε τεράστια πίεση στον διαιτητή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Συμπλήρωσε δε πως όλο αυτό έγινε στο ημίχρονο, αναφέροντας ότι θεωρεί ντροπή ένα περιστατικό που έλαβε μέρος στα αποδυτήρια. Σε τι να αναφέρεται άραγε ο Ρουμάνος τεχνικός; Tι έγινε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας στην Θεσσαλονίκη; Θα ζητήσει κανείς περεταίρω εξηγήσεις ή για το ελληνικό ποδόσφαιρο πρόκειται για ακόμη μία… εξυγιαντική Κυριακή.

Διαβάστε επίσης

Τι άγχος και αυτό…

Τι άγχος και αυτό…

Να έχεις όλο το σύστημα πίσω σου και να μην μπορείς να αισθανθείς ασφάλεια, ξέροντας ότι σε κυνηγάει ΚΑΙ σε πλησιάζει ο Ολυμπιακός!