Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαμασέκου: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό» (video)

Σαμασέκου: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό» (video)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 17:18

Το σύνθημα για νίκη επί του Παναθηναϊκού, το Σάββατο (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, έδωσε ο μέσος του Ολυμπιακού, Ντιαντιέ Σαμασέκου. Με τον Αφρικανό χαφ του Θρύλου να τονίζει στο Olympiacos TV: «Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι, να γίνει καλή προετοιμασία του αγώνα. Θέλω να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Αρχικά, ο ταλαντούχος άσος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου (σ.σ. για το γκολ του κόντρα στη Λαμία). Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι, με σκοπό να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Το καταφέραμε και κερδίσαμε με 3-0. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα. Στο γκολ, οι συμπαίκτες μου ήρθαν και με αγκάλιασαν όλοι μαζί. Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα. Όλοι μου έλεγαν, ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Επομένως, όταν έγινε αυτό, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι "το κατάφερες αυτό", γιατί πραγματικά ήταν δύσκολο αυτό που είχαν προβλέψει. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος, μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Ελπίζω, να το κάνω ξανά σύντομα και να βάλω κι άλλα γκολ με την ομάδα μου».

Με τον Αφρικανό μέσο των Πειραιωτών να συμπληρώνει: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς (σ.σ. για το ματς με τον Παναθηναϊκό), γιατί μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι, να γίνει καλή προετοιμασία του αγώνα. Θέλω να υποδεχτούμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό, να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη εβδομάδα, για να προετοιμάσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης