Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καρνάβαλος ντύθηκε ομάδα, ήρθε, κάηκε και τον… έσβησε ο Πινέιρο

Ο Καρνάβαλος ντύθηκε ομάδα, ήρθε, κάηκε και τον… έσβησε ο Πινέιρο
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 11:57

Πύρινη λαίλαπα! Ο Ολυμπιακός σαν… φωτιά, «έκαψε» τον Καρνάβαλο, αντίπαλό του, στο ντέρμπι «αιωνίων». Πέρασε από πάνω του, σαν… λάβα και τον μετέτρεψε στον απόλυτο Καρνάβαλο της ημέρας! Ποια Πάτρα και καρναβάλι! Ο Καρνάβαλος ντύθηκε ομάδα, ήρθε, κάηκε και τον… έσβησε ο Πινέιρο. Όλα από το Σάββατο το βράδυ…

Κορύφωση καρναβαλικών δραστηριοτήτων στον Ναό, με τον Πορτογάλο να κάνει τον πυροσβέστη, σβήνοντας τη… φωτιά που έκαιγε τον Καρνάβαλο του Γιοβάνοβιτς. Ομαδούλα με καθυστερήσεις, κλεισμένη στο καβούκι της, με κάτι σποραδικές αντεπιθέσεις. Με τερματοφύλακα που προσπαθούσε να… ροκανίσει τον χρόνο από το 5’ και με απόλυτη αδυναμία να ελέγξει τη «φωτιά» του Ολυμπιακού, που σχεδόν σε κάθε φάση… έκαιγε ολοσχερώς κάθε προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φανεί αξιοπρεπής, στο χορτάρι του Καραϊσκάκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Παιδιά, προσοχή στις… κράμπες. Μιλάμε για έρωτα με το χορτάρι και την οριζοντίωση σε αυτό. Αγκαλιά το πήραν τα παιδιά του Γιοβάνοβιτς και δεν το άφηναν… Αν είναι έτσι οι… «άξιοι πρωταθλητές»… Γελάμε.

Διαβάστε επίσης