Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισχυρό πλήγμα στο σύστημα

Ισχυρό πλήγμα στο σύστημα
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 09:39

Πολύ μεγάλο χτύπημα έδωσε ο Ολυμπιακός, στην «εξυγίανση», με τη νίκη του την περασμένη Κυριακή, στην OPAP Arena. Απέδειξε για ακόμη μία φορά τη γύμνια των ομάδων της «εξυγίανσης», ακόμη και όταν όλα τους πάνε… πρίμα. Απέδειξε για ακόμη μία φορά, το πόσο δύσκολο είναι για τον Θρύλο να παραχωρήσει έτσι απλά τη θέση του, στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Απέδειξε ξανά ότι όσο και αν τον πλήττουν, δεν μπορούν έτσι απλά να τον ξεπεράσουν.

Εκεί που νομίζουν ότι έχουν βγάλει τον Ολυμπιακό εκτός μάχης, τον βρίσκουν μπροστά τους. Ισχυρό πλήγμα στο σύστημα η νίκη της περασμένης Κυριακής. Ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ένα μήνυμα τίτλου, από τον πραγματικό πρωταθλητή αυτού του τόπου. Τον πραγματικό πρωταθλητή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει δρόμος ακόμη μπροστά. Αν μέχρι εδώ έκαναν τόσα πολλά για να βγάλουν εκτός πορείας τον Θρύλο και απέτυχαν, μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί, τι θα επακολουθήσει, στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα εκεί είναι πολύ βατό, για τον Ολυμπιακό και έχει τη δυνατότητα να αρχίσει με ένα 3/3 και 9 βαθμούς στο τσεπάκι. Να ισχυροποιηθεί αγωνιστικά και ψυχολογικά, πηγαίνοντας στη συνέχεια στα ντέρμπι πιο έτοιμος. Και να σηκώσει το 48ο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αρχηγικός

Αρχηγικός

Δεν φόρεσε απλώς το περιβραχιόνιο. Το τίμησε.

Το λιμάνι σε κάνει

Το λιμάνι σε κάνει

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει γίνει ήδη ένας από εμάς. Ίσως πάντα να ήταν…