Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή! Αρχίζουν τα πλέι οφ!

Στον δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή! Αρχίζουν τα πλέι οφ!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 09:37

Έτοιμος ο Θρύλος για να σκορπίσει την «εξυγίανση»! Η αρχή γίνεται στον Βόλο, εκεί όπου το απόγευμα της Κυριακής, ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΝΠΣ, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Τα οποία θα κρίνουν και τον πρωταθλητή! Και ως τέτοιος μπαίνει σε αυτά! Ως πρωταθλητής! Σέντρα κάνει ο Θρύλος στα πλέι οφ, απέναντι στον ΝΠΣ, στις 17:30! Ο στόχος, ένας: Ο τίτλος! Φύγαμε!

Με τις γνωστές απουσίες του, ο Ολυμπιακός στον Βόλο. Χωρίς Μπιέλ, Χουάνγκ, Εμιβλά. Με Σωκράτη, με Χάμες, με Γκάρι, όμως. Έτοιμος να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα προς την κορυφή. Ώστε να αγχώσει ακόμη περισσότερο τους ψευτοπρωταθλητές, οι οποίοι έχοντας όλο το σύστημα πίσω τους να τους ωθεί, δεν μπορούν να… αισθανθούν ασφάλεια, για τον τίτλο. Και πως να γίνει αυτό, όταν στο κατόπι τους βρίσκεται ο Ολυμπιακός;

Εμείς, τη δουλειά μας. Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα. Ο Θρύλος οφείλει να μπει με το δεξί στα πλέι οφ. Να στείλει από νωρίς ένα ηχηρό μήνυμα τίτλου. Ένα δυνατό κύμα… στρες, στους αντιπάλους του. Οι οποίοι ξέρουν ότι μπορεί και μέσα στις πρώτες 2-3 αγωνιστικές να χάσουν και την κορυφή και να βρεθούν να κυνηγούν τον Θρύλο… Πάμε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης