Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φάκελος «προπονητής»: «Φουντώνουν» τα σενάρια της επόμενης ημέρας

Φάκελος «προπονητής»: «Φουντώνουν» τα σενάρια της επόμενης ημέρας
Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 - 12:19

Είναι γεγονός ότι ο πάγκος του Ολυμπιακού είναι ιδιαιτέρως θελκτικός! Μιλάμε, φυσικά, για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τον μοναδικό πραγματικό και άξιο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Και στον απόηχο της αποχώρησης του Μίτσελ, από τον Ολυμπιακό, «φουντώνουν» ήδη τα σενάρια της επόμενης ημέρας. Ονόματα για όλα τα… γούστα ακούγονται ήδη από την επομένη της παραίτησης του Μίτσελ, από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στην Ιταλία, λόγου χάρη, ακούγεται ήδη το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο. Από την Ιταλία και την Ισπανία ακούγεται το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο. Από το Ισραήλα ακούγεται το όνομα του Μπαράκ Μπακχάρ.

Φυσικά, υπάρχουν και οι απολύτως θεωρητικές συζητήσεις, με ονόματα προπονητών οι οποίοι είτε δεν έχουν ομάδα αυτή την περίοδο, είτε είναι προς αποχώρηση από τις ομάδες τους. Μερικά εξ αυτών φαντάζουν… απλησίαστα, για την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρούμε στην άκρη του μυαλού μας ότι μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος έχει αποδείξει ότι στο μεταγραφικό «παζάρι», όπως και σε εκείνο των προπονητών, όλα τα μπορεί.

Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Βιεϊρά, Τζέραρντ, Μπιέλσα, Σαμπάολι, Μπενίτεθ, Μπίλιτς, Ντε Μπουρ, Ρότζερς, Γκουβερνέκ, Μπέντο, Πιέλ… Μερικά από τα ονόματα στη λίστα των ελεύθερων προπονητών. Είναι ίσως πρώιμο το να συζητάμε αυτή τη στιγμή, για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή προέχει ο ΠΑΟΚ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Αναμένεται ενεργοποίηση Σισέ

Ένα από τα πράγματα που αναμένουμε να δούμε, στη μετά Μίτσελ εποχή, είναι η επιστροφή του Παπέ Σισέ στα δρώμενα της ομάδας.

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Όλοι μαζί στη «μάχη»!

Και με τον ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη πρέπει να «κοχλάζει» και πρέπει να «παίξει μπάλα» και ο κόσμος! Περισσότερο από ποτέ.