Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξε τους ξανά ποιος είναι ο πρωταθλητής!

Δείξε τους ξανά ποιος είναι ο πρωταθλητής!
Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 10:02

Άλλο ένα ντέρμπι «αιωνίων» έφτασε! Το πρώτο από τα δύο, στα φετινά πλέι οφ! Το πρώτο από τα δύο μεγάλα ματς, ανάμεσα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και το αντίπαλον «δέος», όσο… δέος μπορεί να προκαλεί ο Παναθηναϊκός, στον Ολυμπιακό… Διότι το ανάποδο συμβαίνει σταθερά εδώ και δεκαετίες. Ο Ολυμπιακός «τρομοκρατεί» τον «αιώνιο» αντίπαλό του και τον έχει μονίμως… υπό.

Επί της ουσίας τώρα. Στις 21:00 ο Ολυμπιακός αλώνει τη Λεωφόρο και παραμένει δυνατά στη «μάχη» της κορυφής και του τίτλου! Το μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ θα κρίνει πολλά, για τη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος, αφού σε ενδεχόμενη επικράτηση του Ολυμπιακού, οι ισορροπίες αλλάζουν ριζικά και το «έργο» πλέον παίζεται διαφορετικά!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Λεωφόρο πάνοπλος, πηγαίνει έτοιμος για να πάρει αυτό το οποίο δικαιούται και πηγαίνει για να δείξει σε όλους (και στον «αιώνιο» αντίπαλό του) ποιος είναι ο πραγματικός πρωταθλητής, σε αυτή τη χώρα! Ποιος είναι ο πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης