Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Η ιστορία επαναλαμβάνεται
Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 09:39

Επειδή σε πολλούς αρέσει να ζουν με το παρελθόν, αφού δεν έχουν παρόν και το μέλλον τους προδιαγράφεται… δυσοίωνο, ας μας πουν για το παρελθόν… Σαν σήμερα παίχτηκε στη Λεωφόρο το θλιβερό έργο του «Δούρειου πρωταθλήματος», όπως θυμηθήκαμε λίγο νωρίτερα. Και αν αυτό ανήκει στο παρελθόν, το παρόν είναι εξίσου ζοφερό. Αν όχι ακόμη περισσότερο… Σαν σήμερα το «Δούρειο» και «σήμερα» οι Κέλετ και οι Πινέιροι και οι Νταμπάνοβιτς και οι Διαμαντόπουλοι.

Κλοπή τότε, κλοπή και τώρα. Και τώρα… απροκάλυπτα και με ύφος «δεν μας νοιάζει, μη μιλάτε» κιόλας… Να παίρνει ο Ολυμπιακός τις νίκες στο γήπεδο και να του τις κλέβουν οι απίθανοι ρέφερι που φέρνει η ανίκανη ΚΕΔ/ΕΠΟ, επειδή έτσι της λένε τα… αφεντικούλια της.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως γίνεται σαφές. Ο Ολυμπιακός είναι ξανά μόνος του. Απέναντι σε όλους. Και συνεχίζει να παλεύει. Με τα δικά του λάθη, με τις δικές του δυσκολίες. Αλλά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αυτές. Έχει να αντιμετωπίσει και τις κλοπές του Κέλετ και του Πινέιρο και να βλέπει τον Μπένετ να αλλάζει τους ξένους διαιτητές με Έλληνες, όπου και όπως του γουστάρει…

Οι κλοπές είναι διαχρονικές και όταν είναι… στο dna του συστήματος, είναι δύσκολο εκείνο να τις αποβάλει… Έννοια τους. Ο Ολυμπιακός δεν πετάει λευκή πετσέτα. Δεν παραδίνεται. Θα συνεχίσει να παλεύει μέχρι το φινάλε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης