Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» πεντάδα του Ανιγκό με το «απόλυτο» των 270 λεπτών

Η «ερυθρόλευκη» πεντάδα του Ανιγκό με το «απόλυτο» των 270 λεπτών
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 22:25

Μικρό είναι το χρονικό διάστημα που έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Ζοζέ Ανιγκό. Με τον Γάλλο τεχνικό, οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-1 του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ηττήθηκαν με 2-0 στην Λεωφόρο, στο «αιώνιο» ντέρμπι, με πολλά ατομικά λάθη και κακή απόδοση, ενώ πήραν τη νίκη στη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ως τώρα, ο Ανιγκό έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε 20 ποδοσφαιριστές, αλλά εξ αυτών οι πέντε μόνο έχουν το «απόλυτο» των 270 λεπτών. Κάτω από τα δοκάρια, δεσπόζει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ στο κέντρο της άμυνας, έχει παίξει σε όλα τα διαθέσιμα λεπτά ο Ουσεινού Μπα. Στα αριστερά της «οπισθοφυλακής», έχει το… 100% ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ στη μεσαία γραμμή, οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Γιαν Εμβιλά δεν έχουν χάσει λεπτό με τον Γάλλο προπονητή!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!

Μεγάλη ευκαιρία να την ξεγυμνώσει οριστικά!

Την έχει ήδη αποδομήσει. Την έχει ήδη εκθέσει. Ευκαιρία να την «τελειώσει». Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να δείξει ποιος είναι. Και ποια είναι η αντίπαλός του…