Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σέζαρ Μόντες»

«Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σέζαρ Μόντες»
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 - 22:32

Με τον Ολυμπιακό να «χτίζει» ήδη την επόμενη ημέρα είναι λογικό να πληθαίνουν και τα σενάρια μεταγραφές. Αυτήν τη φορά το «soyfutbol» αναφέρει ότι η ομάδα του Πειραιά εξετάζει την περίπτωση του Σέζαρ Μόντες της Εσπανιόλ, ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 26χρονος Μεξικανός στόπερ αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ισπανικό σύλλογο έναντι οκτώ εκατ. ευρώ αλλά η ομάδα στοχεύει στην πώληση του το ερχόμενο καλοκαίρι παρά τις 18 συμμετοχές και τα δύο γκολ που είχε σε αυτό το εξάμηνο.
Ο παίκτης ύψους 1,95μ. έχει προαθεί σε διάφορους συλλόγους, ενώ το δημοσίευμα σημειώνει πως η περίπτωσή του μοιάζει «περίπλοκή», καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατ. ευρώ. Πάντως το «soyfutbol» τονίζει πως καμία ομάδα δεν θα δώσει τόσα χρήματα για τον συγκεκριμένο παίκτης και ότι η Εσπανιόλ τον παραχωρεί μόνο ένα ποσό κοντά στα οκτώ με δέκα εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική Ισραήλ ο Λάιντνερ

Στην Εθνική Ισραήλ ο Λάιντνερ

Στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του βρίσκεται ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης.