Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το who is who του Σέζαρ Μόντες που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό (video)

Το who is who του Σέζαρ Μόντες που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό (video)
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 12:42

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα επιστρέψει και πάλι στην κορυφή, έπειτα από μία σεζόν που τελείωσε χωρίς τίτλο. Η ομάδα του Πειραιά ψάχνει για ενίσχυση σε αρκετές θέσεις του ρόστερ και όπως είναι λογικό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Θρύλου.

Σύμφωνα λοιπόν με το «soyfutbol» ένας παίκτης που φαίνεται ότι βρίσκεται στα... ραντάρ των «ερυθρόλευκων» είναι ο Σέζαρ Μόντες της Εσπανιόλ, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Μόντες έχει ύψος 1,95μ., αγωνίζεται ως στόπερ, ωστόσο αρκετές φορές έχει βρεθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Μάλιστα, στη φετινή του σεζόν με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια (πρωτάθλημα και κύπελλο), ενώ σκόραρε δύο γκολ.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης (20 εκατ. ευρώ), η οποία όμως πρόκειται να μειωθεί λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η Εσπανιόλ. Μάλιστα, ο ίδιος αποτέλεσε και την πιο ακριβή αγορά της περασμένης μεταγραφικής περιόδου στη La Liga, κοστίζοντας στον σύλλογο της Βαρκελώνης το ποσό των οκτώ εκατ. ευρώ!

Πριν αγωνιστεί στην Ευρώπη, ο Μόντες ήταν παίκτης της Μοντερρέι, με την οποία είχε 216 εμφανίσεις και 9 γολ. Μάλιστα, είναι διεθνής με το Μεξικό και έχει 34 εμφανίσεις με τη φανέλα της πατρίδας του.
Ο Μόντες σε δράση:

Διαβάστε επίσης