Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει το χρόνο του...

Ο Ολυμπιακός έχει το χρόνο του...
Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 11:35

Την επιστροφή του Αντόνιο Κορδόν περιμένουν στον Ολυμπιακό, ώστε να τρέξουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει και το θέμα του προπονητή, αλλά και των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να βάλουν τις βάσεις στην ομάδα που θα κληθεί να επιστρέψει στην κορυφή τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, μια πραγματικότητα είναι πως με την αλλαγή των δεδομένων και τη συμμετοχή της ομάδας στο Europa League, υπάρχει χρόνος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν προετοιμασία προς τα τέλη του Ιούνη, τον Ιούλιο θα πάνε στην Αυστρία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 10 Αυγούστου θα δώσουν τον πρώτο τους επίσημο αγώνα.

Υπάρχει χρόνος έτσι για να γίνουν αυτά που πρέπει, τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και των ποδοσφαιριστών. Αυτό που ενδιαφέρει άλλωστε στην παρούσα φάση, είναι οι κινήσεις να είναι προσεγμένες, σωστές. Ο Ολυμπιακός με τον Κορδόν συνεχίζουν την αναζήτηση και σύντομα θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσουν και δημοσίως, τις πρώτες συμφωνίες.

Όλο αυτό το διάστημα άλλωστε, γίνεται η σχετική προεργασία, με τον Ολυμπιακό να είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Σίγουρα θα υπήρχε άγχος, αν η ομάδα είχε οδηγηθεί στο Conference League και έπαιζε νωρίτερα προκριματικά. Τώρα μετρούν οι σωστές κινήσεις, καθώς χρόνος υπάρχει.

Διαβάστε επίσης

Στην Εθνική Ισραήλ ο Λάιντνερ

Στην Εθνική Ισραήλ ο Λάιντνερ

Στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του βρίσκεται ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αούστρια Βιέννης.