Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρότυπο για τα παιδιά ο Χουάνγκ! (photo)

Πρότυπο για τα παιδιά ο Χουάνγκ! (photo)
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 18:54

Αναφορά στις επιδόσεις των Κορεατών ποδοσφαιριστών, που έπαιξαν στην Ευρώπη, έκανε η ασιατική ιστοσελίδα «mk.co.kr». Μεταξύ άλλων, το εν λόγω Μέσο στάθηκε και στον Ινμπόμ Χουάνγκ, τονίζοντας πως είχε συμμετοχή σε επτά γκολ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, με τρία τέρματα και τέσσερις ασίστ. Αυτό, ωστόσο, όπως υποστηρίζει το ίδιο Μέσο, δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει τον Θρύλο στην κατάκτηση του τίτλου. Με τον χαφ των Πειραιωτών να σκοράρει και από μια φορά στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη.

Φυσικά, το όνομα του Χουάνγκ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί και σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, με το ενδιαφέρον από κορυφαία κλαμπ σε Ιταλία και Γερμανία να παραμένει «ζεστό». Οι «ερυθρόλευκες» απαιτήσεις, βέβαια, είναι ιδιαίτερα υψηλές, αφού οι Πειραιώτες δεν θέλουν να χάσουν έναν παίκτη του βασικού τους «κορμού».

Από εκεί και πέρα, την ανθρώπινη πλευρά του έδειξε για ακόμα μια φορά ο Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης χαφ επισκέφτηκε ένα σχολείο στην Νότια Κορέα και αποθεώθηκε από τους μαθητές του! Το μήνυμα του διεθνή μέσου στα νέα παιδιά ήταν: «Βάλτε στόχους με όνειρα και ελπίδες και προχωρήστε σταθερά. Στόχευσε στις επιδόσεις που θα σας ικανοποιούν με συνεχή κίνητρο και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό». Δηλώσεις, μάλιστα, έκαναν και τα μικρά παιδιά της περιοχής, τα οποία εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τον παικταρά του Ολυμπιακού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης