Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

La Dépêche: «Συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Ρατάο»

La Dépêche: «Συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ο Ρατάο»
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023 - 19:23

Παράλληλα με την αναζήτηση προπονητή, ο Ολυμπιακός συνεχίζει το «ψάξιμο» και για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Το όνομα του Ράφαελ Ρατάο συνεχίζει να «παίζει» δυνατά για τον Θρύλο στα Μέσα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το γαλλικό «ladepeche.fr», ο 27χρονος Βραζιλιάνος, που αγωνίζεται στην Τουλούζ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Πειραιά. Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ, μετρώντας τη σεζόν 2022-23, 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Τουλούζ, με έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχει και δήλωση του προέδρου της Τουλούζ: «Ο Ρατάο είναι περιζήτητος στην Ευρώπη».

Να σημειωθεί, ότι ο Ρατάο, το καλοκαίρι του 2021, μετακόμισε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τουλούζ, για 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο παρελθόν έπαιξε στην ουκρανική Ζόρια (2018-19), στην κορεατική Τσούνγκτζου (2016), στην ιαπωνική Νιγκάτα (2015) και σε πολλές ομάδες στη Βραζιλία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης