Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα μηδέν για Σλούκα και Βεζένκοβ!

Ώρα μηδέν για Σλούκα και Βεζένκοβ!
Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 12:20

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις με ένα μεγάλο «μπαμ», καθώς μόνο ως τέτοιο μπορεί να θεωρηθεί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ένας παίκτης με δεδομένη αξία, γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, που η ανακοίνωσή του έφερε μια τεράστια χαρά και έναν μεγάλο ενθουσιασμό στον λαό των Πειραιωτών.

Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στην κορυφή, αλλά δεν αποκλείεται οι επόμενες κινήσεις να αργήσουν λίγο. Κι αυτό γιατί εξαρτώνται από την έκβαση των υποθέσεων του Κώστα Σλούκα και του Σάσα Βεζένκοβ. Όχι μόνο της δεδομένης κλάσης τους, αλλά και για τον επιπλέον λόγο πως δεν καλύπτουν θέσεις ξένων.

Σε ό,τι αφορά στον πρώτο, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν την απάντησή του. Πάντως παρά τις ενστάσεις που έχει για τον χρόνο συμμετοχής και τον ρόλο του στην ομάδα, δεν έχει πει «όχι» στον Ολυμπιακό και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες η οριστική του απάντηση.

Ίσως πιο γρήγορα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ. Οι Κινγκς ετοιμάζουν την τελική τους πρόταση στον 27χρονο φόργουορντ, από το ύψος της οποίας θα κριθεί και η απάντησή του, καθώς πέρα από τα χρήματα, θα δείχνει και το πόσο υπολογίζουν τον παίκτη στο ΝΒΑ.

Ανάλογα με τις αποφάσεις των δύο, θα προχωρήσει το χτίσιμο, καθώς σε ενδεχόμενο αποχώρησης, ο σχεδιασμός θα αλλάξει και θα μπουν άλλες προτεραιότητες. Πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες αμφότερες οι δύο υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν.

Διαβάστε επίσης