Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Oι «κομμένοι» του Μαρτίνεθ και ο Καμαρά

Oι «κομμένοι» του Μαρτίνεθ και ο Καμαρά
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023 - 13:57

Η αποστολή του Θρύλου αναχωρεί, το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7, 15:25), για το Μόναχο. Από εκεί, οδικώς θα μεταβεί στο Μιλς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως τις 19/7.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συμπεριέλαβε σε αυτήν 23 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν όσοι δεν υπολογίζονται, αλλά και ο Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος από τη Γουινέα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από το πέρασμα του από την Ρόμα και αυτές τις ημέρες, υποβάλλεται σε θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα. Κάπως έτσι, ο Ισπανός τεχνικός πήρε την απόφαση να μην είναι στην αποστολή που θα πάει στην Αυστρία. Λογικό, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι ανέτοιμος. Αν καλυτερεύσει η κατάστασή του, ίσως πάει τις επόμενες ημέρες, θα το δουν και μετά από σχετική σύσκεψη και έχοντας καλύτερη εικόνα.

Σε αυτούς που μένουν εκτός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, θα είναι οι Σισέ και Λοβέρα, ενώ, οι Κασάμι και Κρίστινσον, που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους, φαίνεται να αποχωρούν οριστικά.

Θυμίζουμε, ότι στο γκρουπ των παικτών που έχουν τεθεί εκτός βρίσκονται οι Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Κανέ, Αλίγιαγκιτς, Νταμπό, Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αυτοί θα ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις, στις 6/7, στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης