Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου (video)

Γκολ και θέαμα από τα γήπεδα του κόσμου (video)
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 20:14

Ζαλγκίρις, Σέριφ, Μπάτε και Ρακόφ πήραν την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Champions League, με τον διεθνή Έλληνα μέσο Γιάννη Παπανικολάου να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ στη νίκη 3-0 της πρωταθλήτριας Πολωνίας.

Ο Γιάννης Παπανικολάου σημαδεύει το «Γ» της αντίπαλης εστίας και με ένα υπέροχο γκολ στο 85’ σφραγίζει τη νίκη της Ράκοφ επί της Φλόρα στο Ταλίν με 3-0.

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, που είχε νικήσει και στην έδρα της με 1-0, προηγήθηκε με δύο γκολ του Ζβολίνσκι στο 47’ και το 59’ και στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League θα παίξει με Λίνκολν ή Καραμπάχ.

Στο Τιρασπόλ, η Σέριφ του βασικού και πάλι Κώστα Αποστολάκη, έστειλε τον αγώνα με τη Φαρούλ Κοστάντσα στην παράταση με γκολ του Ταλάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Και σφράγισε την πρόκρισή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο με τον Μπεκέλι να σκοράρει στο 99’ και τον Αντεμό να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 105’. Επόμενος αντίπαλος για την πρωταθλήτρια Μολδαβίας η Μακάμπι Χάιφα.

Στο ουδέτερο Μεζοκόβεζντ της Ουγγαρίας, η Μπάτε Μπορίσοφ μετά το 1-1 στα Τίρανα προηγήθηκε της Παρτιζάνι με τον Μάλκεβιτς στο 71ο λεπτό. Και στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων κλείδωσε την πρόκρισή της με τον Σέστιουκ. Στο δεύτερο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού.

Στην Οχρίδα, η Στρούγκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης μετά το 0-0 στο Κάουνας με το εύστοχο πέναλτι του Ιμπραΐμι στο 76’. Όμως δύο λεπτά αργότερα η Ζαλγκίρις ισοφάρισε με ψύχραιμο σουτ του Λευκορώσου Κέντις. Και στο 84’ ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό και πήρε την πρόκριση με αυτογκόλ του Ράντιτς. Επόμενος αντίπαλός της θα είναι η Γαλατασαράι.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης