Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αυστρία «φωτογράφισε» ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ!

Στην Αυστρία «φωτογράφισε» ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ!
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 10:02

Μετά από 14 ημέρες στην Αυστρία, το βράδυ της Τετάρτης (19/7) η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Μετά από μια εβδομάδα αρχικά στο Ρέντη, δούλεψαν εντατικά στο Μιλς και τώρα έχει μπροστά του τα φιλικά με Ρέιντζερς στις 26 Ιουλίου και Νόριτς στις 29 του ίδιου μήνα.

Ωστόσο, σε ένα υποθετικό σενάριο, εάν ο Θρύλος αγωνιζόταν την προσεχή εβδομάδα το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, θα είχαμε μια εικόνα ως αφορά τα πρόσωπα όπου θα απαρτίζουν την αρχική ενδεκάδα.

Στο βασικό στάδιο της preseason στην Αυστρία που μόλις ολοκληρώθηκε με το φιλικό κόντρα στη Σαμπάχ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε αναμφίβολα τις προτιμήσεις του σχετικά με το υλικό που έχει στα χέρια του και υπάρχουν παίκτες που θα είχαν τον πρώτο λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα ήταν ο Πασχαλάκης. Στο κέντρο της άμυνας τα φαβορί θα ήταν οι Μπα και Ντόι και στα δύο άκρα οι Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι και με την υποψηφιότητα του Κίνι επίσης να υπάρχει. Στο «6» ο Ιμπόρα και οκτάρι ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος αντιμετώπιζε θέμα με την μέση, με δεκάρι τον Φορτούνη. Στα δύο... φτερά οι Μπιέλ και Μασούρας και φορ ο Αραμπί. Φυσικά, μερικά πρόσωπα ενδέχεται να αλλάξουν με την έλευση των παικτών που θα αποκτηθούν το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης