Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H συνύπαρξη Σκάρπα με Ροναλντίνιο!

H συνύπαρξη Σκάρπα με Ροναλντίνιο!
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 15:53

O Γκουστάβο Σκάρπα, έχει «μαθητεύσει» δίπλα σε έναν από τους πιο χαρισματικούς παίκτες που έχουμε δει ποτέ. Τον Ροναλντίνιο. Έναν παίκτη τον οποίο και είχε την ευκαιρία όχι απλά να… βλέπει από την τηλεόραση, αλλά να θαυμάσει και από κοντά. Εξάλλου, οι δύο άσοι υπήρξαν συμπαίκτες το 2015, όταν ο «Ρόνι», οδεύοντας προς το φινάλε της καριέρας του αγωνιζόταν μαζί με τον Σκάρπα στην Φλουμινένσε.

Μαζί «μοιράστηκαν» το γήπεδο σε επτά αναμετρήσεις και 414 αγωνιστικά λεπτά και αυτά ήταν αρκετά προκειμένου να μείνουν αξέχαστα στο μελλοντικό «αστέρι» του Ολυμπιακού. «Όταν ήμουν νεότερος, πάντα ήθελα να παίξω δίπλα στον Ροναλντίνιο. Αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου μαζί με το να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχα την τύχη να παίξω με τον Ροναλντίνιο το 2015 στη Φλουμινένσε και τώρα είμαι εδώ στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε ήμουν πολύ τυχερός μέχρι στιγμής» είπε ο Σκάρπα όταν πήρε τη μεταγραφή του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ συνέχισε λέγοντας για τον Βραζιλιάνο «μάγο»: «Είχε μια απίστευτη τεχνική ελεύθερων χτυπημάτων που όλοι παρακολουθούσαμε και θαυμάζαμε στην προπόνηση. Ήμουν αρκετά μικρός εκείνη την εποχή, οπότε δεν του μίλησα πολύ, αλλά θυμάμαι ότι τον κοιτούσα προσπαθώντας να μάθω τόσα πολλά. όσο μπορούσα!»

Mάλιστα, ο Σκάρπα είχε τονίσει μεταξύ άλλων πως: «Δεν έβγαλα φωτογραφία μαζί του, δεν ήθελα αυτόγραφο, δεν είπα τίποτα, αλλά έκανε μεγάλη διαφορά. Ήταν μια από τις πιο cool στιγμές στην επαγγελματική μου ζωή, ενώ και ο ίδιος ήταν ένας πολύ χαλαρός τύπος. Όπου πάει αυτός ο τύπος, μπορεί να φοράει σκούφο, να φοράει γυαλιά, να κρύβεται, αλλά σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, τον αναγνωρίζουν. Ήταν πάντα το είδωλο μου».

Διαβάστε επίσης