Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Β' Τουρκίας συνεχίζει ο Νταμπό

Στη Β' Τουρκίας συνεχίζει ο Νταμπό
Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 - 18:21

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (20/8). Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενισχύονται, ωστόσο αποδεσμεύουν και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Συγκεκριμένα, ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό αποχώρησε από τον Θρύλο ως ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β' Τουρκίας με την Άντανασπορ. ο 21χρονος Γάλλος μέσος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε έξι παιχνίδια με τη Β' ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ τελείωσε τη σεζόν με τον Λεβαδειακό.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» παραχώρησαν τον Λοβέρα στη Ροσάριο ως δανεικό. Ο Λοβέρα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και με τους «ερυθρόλευκους» πραγματοποίησε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρασίνγκ, της Ομόνοιας, ενώ πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Οι Πειραιώτες δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού ακόμα ένας ποδοσφαιριστής είδε την πόρτα της εξόδου. Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχαιρέτησε και αυτός με τη σειρά του τον Ολυμπιακός, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού. Ο Ροντρίγκες αγωνιζόταν στον Λιμάνι με την φανέλα του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια, όταν και είχε έρθει από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Με τα «ερυθρόλευκα» πρόλαβε να κάνει 51 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ.

Διαβάστε επίσης