Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα ενημέρωση, στις 22:10 η άφιξη του Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό!

Νέα ενημέρωση, στις 22:10 η άφιξη του Ορτέγκα για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 15:02

Η μεγάλη μεταγραφή του παικταρά Φρανσίσκο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό βρίσκεται στην τελική ευθεία!

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο 24χρονος αριστερός μπακ αναμένεται σήμερα, Παρασκευή (25/8) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να «τελειώσει» τη μετακίνησή του στον Θρύλο. Κάτι που επιβεβαίωσαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έκαναν γνωστή την ώρα άφιξης του Αργεντινού άσου στην Αθήνα.

Ο Ορτέγκα, λοιπόν, αναμένεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στις 22:10 (και όχι στις 17:30), μέσω Λονδίνου, για να φορέσει την ένδοξη φανέλα των Πειραιωτών!

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα, η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την Βέλεζ Σάρσφιλντ στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 90% του Ορτέγκα (το υπόλοιπο 10% θα καταβληθεί μέσω μπόνους επίτευξης στόχων). Μάλιστα, οι Αργεντινοί κάνουν λόγο και για ποσοστό μεταπώλησης 15% του 24χρονου αριστερού μπακ, που εξασφάλισε από τον Ολυμπιακό η Βέλεζ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης