Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 06/08 η τελευταία νίκη της Τσουκαρίτσκι

Στις 06/08 η τελευταία νίκη της Τσουκαρίτσκι
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 21:01

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα playoffs του Europa League, αδυνατεί να σηκώσει... κεφάλι τις τελευταίες εβδομάδες. Η Τσουκαρίτσκι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους «ερυθρόλευκους» στη Σερβία για τη ρεβάνς (31/08, 21:00), ωστόσο δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αυτή τη στιγμή, η Τσουκαρίτσκι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Σερβίας και μετά από πέντε αγωνιστικές μετράει 8 βαθμούς, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ και έχοντας δεχτεί τον ίδιο αριθμό τερμάτων. Τελευταία νίκη της ήταν στις 6 Αυγούστου, απέναντι στην Ραντνίτσκι, έκτοτε μετράει, 2 ήττες και δύο ισοπαλίες, εντός και εκτός συνόρων. Την Κυριακή (27/8), η Τσουκαρίτσκι αντιμετώπισε την Ράντνικ εντός έδρας και μάλιστα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα (0-0), απέναντι σε μία ομάδα η οποία πέρσι πάλευε για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι Σέρβοι, θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτήν την κατάσταση και να κάνουν το... restart, ωστόσο το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, αφού την Πέμπτη (31/8) αντιμετωπίζουν τον Θρύλο, έχοντας γνωρίσει την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Φυσικά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Stoiximan Super League. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ γνωρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους και να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με σοβαρότητα, αφού αναμένεται ένας διαφορετικός αγώνας, στον οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να βγουν νικητές και να προκριθούν στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε επίσης