Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλ» για ξένους διαιτητές

«Φουλ» για ξένους διαιτητές
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 22:22

Μετά την επιστολή-κόλαφο του Προέδρου της Super League και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο για τους ξένους διαιτητές στο πρωτάθλημα, υπήρξε συμφωνία! Οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν με το αίτημα του Προέδρου της Super League για να σφυρίζουν στα ντέρμπι διαιτητές από το εξωτερικό. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι.

Φυσικά έγινε το αναμενόμενο και έτσι σε αυτή τη νέα σεζόν θα έχουμε ξένους ρέφερι. Ο Πρόεδρος της Super League και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεμπρόστιασε τον Μπαλτάκο και την κομπανία του, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή του να καθαρίσει τη βρωμιά από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για συμφωνία... χαστούκι στον Μπαλτάκο, τον Μπένετ και τον Μάνταλο, οι οποίοι στις πρώτες δύο αγωνιστικές πήγαν να τινάξουν το πρωτάθλημα!

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για «διαιτητικές παραφωνίες» και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι παραμένει συμφωνία των τεσσάρων μεγάλων ομάδων τα ντέρμπι να τα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές.

Διαβάστε επίσης