Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σολμπάκεν στο... τραπέζι του Θρύλου!

Ο Σολμπάκεν στο... τραπέζι του Θρύλου!
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 10:08

«Σαρώνει» τη μεταγραφική αγορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος «φουλάρει» για την απόκτηση εξτρέμ. Πέραν του Σαντιάγκο Πιερότι, ο Θρύλος κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού, στο κρίσιμο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Όλα Σολμπάκεν εξετάζεται σοβαρά από τους «ερυθρόλευκους» και τον Αντόνιο Κορδόν.

Η ομάδα του Πειραιά φέρεται να διαπραγματεύεται με τη Ρόμα για την απόκτηση του διεθνούς Νορβηγού εξτρέμ, είτε με αγορά, είτε με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν αγοράς).

Ωστόσο, στη «μάχη» για τον Σολμπάκεν, οι Πειραιώτες δεν... παίζουν μόνοι τους, αφού έχουν αντιπάλους τους τη Σασουόλο, την Μπόλονια και τη Λιλ.

Ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, οκτώ φορές διεθνής με τη Νορβηγία, μετράει 15 ματς με τη Ρόμα, τα 14 την περασμένη σεζόν (επτά βασικός, επτά ως αλλαγή) και ένα φέτος, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και χρηματιστηριακή αξία 3,5 εκατ. ευρώ.

Πριν από τη Ρόμα, ο 24χρονος εξτρέμ (1,86μ.), ο οποίος προτάθηκε στον Θρύλο τα τελευταία 24ωρα, αγωνίστηκε στην Μπόντο Γκλιμτ, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Νορβηγίας, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Conference League, το 2022.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης