Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα του Ολυμπιακού (και) ο Ενσαμέ!

Στη λίστα του Ολυμπιακού (και) ο Ενσαμέ!
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 11:06

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, «τρέχει» και την ενίσχυσή του. Με τον αθλητικό διευθυντή του Θρύλου, Αντόνιο Κορδόν, να «φουλάρει» για την απόκτηση επιθετικού!

Οι Πειραιώτες «χτυπούν» σε πολλά μέτωπα στο μεταγραφικό παζάρι και ψάχνουν έναν επιθετικό από το «πάνω ράφι». Μετά τους Γιόβιτς, Μπορέ, Ράφα Μιρ και Γιόβετιτς, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν στη λίστα τους ένα ακόμα όνομα, αυτό του Ζαν Πιέρ Ενσαμέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Καμερουνέζος επιθετικός της Γιουνγκ Μπόις (συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024), με την τεράστια έφεση στο σκοράρισμα, αρέσει στην ομάδα του Πειραιά. Ο 30χρονος «killer» της ελβετικής ομάδας, ο οποίος μετράει 132 γκολ σε 222 συμμετοχές, μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, ο Ενσαμέ δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Θρύλου. Με τους Γιόβιτς, Μπορέ και Ράφα Μιρ να αποτελούν προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του επιθετικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης