Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στην Ιταλία για Γιόβιτς και Θρύλο!

Επιμένουν στην Ιταλία για Γιόβιτς και Θρύλο!
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 11:03

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για απόκτηση παικταρά στην επίθεση! Με τον Λούκα Γιόβιτς να παραμένει ψηλά στη μεταγραφή λίστα του Θρύλου. Σύμφωνα με σημερινό (31/8) δημοσίευμα σε ιταλικό Μέσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια, τα επόμενα 24ωρα, για την απόκτηση του σπουδαία Σέρβου επιθετικού.

Στη γειτονική χώρα, δηλαδή, αφήνουν... παραθυράκι για νέα κρούση των Πειραιωτών προς τον Γιόβιτς, ο οποίος θα αποχωρήσει σίγουρα από τη Φιορεντίνα.

Όπως και να ‘χει, τα πάντα για το θέμα του επιθετικού στην ομάδα του Πειραιά θα ξεκαθαρίσουν το... πολύ μέσα στις επόμενες δυο μέρες, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού μέτρησε, πέρυσι, 50 συμμετοχές με την ιταλική ομάδα, σκοράροντας 13 γκολ (πέντε ασίστ) σε 2.386 αγωνιστικά λεπτά, ενώ στο παρελθόν, πέρασε από Ερυθρό Αστέρα, Ρεάλ Μαδρίτης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης