Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Balkan Fotbulu: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Ντεσπόντοφ»

Balkan Fotbulu: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον Ντεσπόντοφ»
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 12:39

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση των εξτρέμ βρίσκεται ο Όλα Σολμπάκεν. Με τον Θρύλο να περιμένει, μέσα στην ημέρα (31/8), οριστική απάντηση από τον διεθνή Νορβηγό άσο της Ρόμα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι έτοιμοι, σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Σολμπάκεν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον αρχηγό της Λουντογκόρετς, Κίριλ Ντεσπόντοφ. Το όνομα του Βούλγαρου έχει ακουστεί και στο παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο, τώρα, σύμφωνα με ανάρτηση του Balkan Fotbulu, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον διεθνή Βούλγαρο ακραίο επιθετικό είναι πιο έντονο από ποτέ.

Ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίζεται, από το καλοκαίρι του 2021, στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και σίγουρα, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση, που μπορεί να κάνει τη διαφορά με τη φανέλα του Θρύλου. Πέρυσι, ο μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε εντυπωσιακή χρονιά, αφού σε 48 ματς με τη Λουντογκόρετς σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε 19 γκολ και 22 ασίστ.

Να σημειωθεί, ότι στην Εθνική Βουλγαρίας ο Ντεσπόντοφ, που αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, είναι αρχηγός και μετράει 39 επίσημα ματς, με 10 τέρματα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης