Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα (31/8) η απάντηση του Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό!

Σήμερα (31/8) η απάντηση του Σολμπάκεν στον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 12:00

Τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Όλα Σολμπάκεν. Με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, να μιλούν και με τρεις-τέσσερις εξτρέμ ακόμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διεθνής Νορβηγός εξτρέμ της Ρόμα αναμένεται να απαντήσει, σήμερα (31/8), στον Θρύλο!

Οι Πειραιώτες θέλουν πολύ τον Νορβηγό άσο της ομάδας της Ρώμης και περιμένουν την απάντησή του, εξετάζοντας κι άλλες περιπτώσεις παράλληλα.

Στην Ιταλία, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, στέκεται στο έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σολμπάκεν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο ομάδες που ενδιαφέρονται πολύ ζεστά για εκείνον. Ο Ολυμπιακός και η Σασουόλο. Η Ρόμα, λοιπόν, περιμένει την απάντηση του μέσα στην ημέρα. Ακόμη δεν έχει απαντήσει στην διοίκηση της ομάδας του. Υπάρχουν και άλλα κλαμπ που έδειξαν ενδιαφέρον, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή οι συγκεκριμένες δύο ομάδες είναι στο παιχνίδι».

Πάντως, σύμφωνα με άλλα ιταλικά δημοσιεύματα, η Ρόμα μόνο δανείζει και δεν πουλάει τον μεταγραφικό στόχο του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης