Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κομβικές «διαβολοβδομάδες» του Θρύλου!

Οι κομβικές «διαβολοβδομάδες» του Θρύλου!
Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:07

Διακοπή υπάρχει στο πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες.

Το έργο στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» γίνεται δύσκολο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά με τους υπόλοιπους διαθέσιμους παίκτες, ώστε να είναι πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά» για τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν πολύ σημαντικά ματς τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League, τα οποία θα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας. Όσον αφορά στις «ερυθρόλευκες διαβολοβδομάδες», οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή 17/9 την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τέσσερις μέρες μετά θα πραγματοποιήσει την εντός έδρας πρεμιέρα της στους ομίλους απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Στη συνέχεια, η επόμενη απαιτητική δυάδα αγώνων για την ομάδα του Μαρτίνεθ που θα περιέχει ντέρμπι κι ευρωπαϊκό ματς, είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του Οκτώβρη. Στις 22/10, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ την Πέμπτη 26/10 θα ακολουθήσει η δύσκολη μάχη με τη Γουέστ Χαμ στο Ναό.

Τέλος, η τελευταία «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Νοέμβρη. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 5/11 ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στον Πειραιά για το εκτός έδρας ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα (09/11) θα ακολουθήσει το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο για τον αγώνα απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Αναλυτικά οι «διαβολοβδομάδες» του Ολυμπιακού:

17 Σεπτεμβρίου: 4η αγωνιστική Super League (21:30), ΑΕΚ – Ολυμπιακός

21 Σεπτεμβρίου: 1η αγωνιστική Europa League (22:00), Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

22 Οκτωβρίου: 8η αγωνιστική Super League (19:30), Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός

26 Οκτωβρίου: 3η αγωνιστική Europa League (19:45), Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ

5 Νοεμβρίου: 10η αγωνιστική Super League (19:30), Oλυμπιακός-ΠΑΟΚ

9 Νοεμβρίου: 4η αγωνιστική Εuropa League (22:00), Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης