Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τελευταία επίσκεψη στην OPAP Arena και ο… άλλος Ολυμπιακός!

Η τελευταία επίσκεψη στην OPAP Arena και ο… άλλος Ολυμπιακός!
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:11

Ο Ολυμπιακός όπως έχει γίνει αντιληπτό πλέον απ’ όλους έχει αλλάξει τα πάντα τη φετινή σεζόν, αποκτώντας ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ των τελευταίων ετών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν ρίξει όλο το βάρος στην αυριανή (17/9) αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας μοναδικό στόχο τους 3 βαθμούς της νίκης.

Οι παίκτες που θα χρησιμοποιήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνευ στην αυριανή αναμέτρηση δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη, κάτι το οποίο αναμένεται τις επόμενες ώρες, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το ρόστερ είναι διαφορετικό με σχέση το περυσινό ματς στην OPAP Arena.

Πιο αναλυτικά, ήταν 3 Μάιου όταν η ΑΕΚ υποδέχονταν στο νέο γήπεδο της ,τους Πειραιώτες για τα πλέι οφ της περυσινής σεζόν σ’ ένα ματς που έμενε στο 0-0. Η τότε 11αδα του Θρύλου ήταν: Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σωκράτης, Ρόντινεϊ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Ινμπόμ, Φορτούνης, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Ωστόσο, τα 7/11 της 11άδας αποτελούν παρελθόν, δεν είναι καν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Και από ‘κείνους τους 4 (Τζολάκης, Ρόντινει, Φορτούνης, Μπιέλ) βασικούς, υποψηφιότητα για την 11άδα της Κυριακής θέτουν οι Ροντινέι, Φορτούνης και Μπιελ, όχι ο Τζολάκης.

Η έκταση των αλλαγών στον Ολυμπιακό φανερώνεται και από τις αλλαγές του πάγκου. Στις επιλογές του υπηρεσιακού, τότε, κόουτς Ζοζέ Ανιγκό ήταν οι Κρίστινσον, Ντόη, Ραμόν, Ανδρούτσος, Κασάμι, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Τώρα με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον πάγκο, η ομάδα δείχνει και είναι αγνώριστη. Το θετικό είναι πως πέρα από αγνώριστος σε πρόσωπα ο Ολυμπιακός έγινε αγνώριστος και σε εμφανίσεις, η αρχή αυτής της σεζόν είναι πολλά υποσχόμενη.

Διαβάστε επίσης

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Τους έχουν βάλει στο κλίμα...

Οι Έλληνες παίκτες και ο Ροντινέι του Ολυμπιακού έχουν δώσει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ…