Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο σκάνδαλο με τον Μπαλτάκο!

Μεγάλο σκάνδαλο με τον Μπαλτάκο!
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:33

Μεγάλο σκάνδαλο με τον Τάκη Μπαλτάκο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έβγαλε έγγραφη δήλωση ότι ορίστηκε Έλληνας διαιτητής στο παιχνίδι της Δευτέρας (25/9) Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και ότι συγκαλεί συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ για την Τετάρτη (27/9) για να διώξει τον Μπένετ. Ο Μπαλτάκος που ξέρει ότι ορίστηκε Έλληνας ρέφερι ενώ οι ορισμοί της Super League 1 δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα; Κατά τα άλλα ο Μπαλτάκος προσπαθούσε να πείσει τους φιλάθλους ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία.

Μαζί με τον Μπένετ πρέπει να φύγει και ο Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει δουλειά με τους ορισμούς. Είναι σκάνδαλο άνευ προηγουμένου να ξέρει ποιοι διαιτητές ορίζονται ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Όπως είναι να σκάνδαλο να δηλώνει ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία ενώ προκύπτει το αντίθετο.

Δημιουργείται και μεγάλο θέμα αξιοπιστίας των ορισμών καθώς διέρρευσαν πριν ανακοινωθούν επίσημα. Θυμίζουμε ότι και την προηγούμενη αγωνιστική είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ θα όριζε Ελληνες διαιτητές στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης 0-0 και επιβεβαιώθηκε επίσημα καθώς το ματς σφύριξε ο Παπαπέτρου με τον Σιδηρόπουλο στο VAR.

Για το ντέρμπι της Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Μπένετ τους έβαλε... ανάποδα δηλαδή τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει και τον Παπαπέτρου να ελέγχει τις φάσεις. Με αυτό έδειξε ότι δεν υπάρχουν Έλληνες διαιτητές για να σφυρίξουν ντέρμπι.

Θυμίζουμε ότι και πέρσι, περίπου τέτοια εποχή, είχε βάλει τον Σιδηρόπουλο στο ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αλλά σύρθηκε να τον αλλάξει. Όμως, τότε δεν τον έδιωξαν και να τα αποτελέσματα…

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κατοίκος σφυρίζει Ολυμπιακός-Κηφισιά

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κατοίκος σφυρίζει Ολυμπιακός-Κηφισιά

Ο 31χρονος ρέφερι είχε προκαλέσει στο περσινό παιχνίδι με τη Λαμία και είναι ο «εκλεκτός» του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου. Στην Κηφισιά εργάζεται ως σύμβουλος διοίκησης ο Γιώργος Κασναφέρης, μέλος της ΕΠΣ Αθηνών