Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το ξεκίνημα με το δεξί ο Ολυμπιακός Β'!

Για το ξεκίνημα με το δεξί ο Ολυμπιακός Β'!
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:00

Αρχίζει και ο Ολυμπιακός Β' τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (23/09, 15:15) την Ηλιούπολη, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Την Παρασκευή (22/9) οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Ρέντη και είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν με το... δεξί στο πρωτάθλημα. Στόχος των παικτών του Ιμπαγάσα είναι να παλεύουν σε κάθε ματς για τη νίκη και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε: «Ο Ολυμπιακός U23, για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Superleague 2 απέναντι στην Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 98) το Σάββατο 23/09 και ώρα 15:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη το Σάββατο 23/09 (13:45 -15:15).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα».

Διαβάστε επίσης